kunststof vloeren

diverse soorten kunststof vloeren

een select assortiment

wij adviseren je graag!

LAKSET CADEAU
in de maand april bij aanschaf van Verf! Zie onze aanbiedingen.


Zondag  2 APRIL KOOPZONDAG van 13.00 tot 17.00 uur


Maandag  3 april zijn wij gesloten in verband met een trainingsdag

 

 

kindvriendelijke vloer

HARDE VLOEREN (kunststof)

De vloer is letterlijk de basis van je wonen. De vloer creëert woongenot, maar is tevens dé bepalende factor voor je inrichting qua stijl, sfeer én gebruik. Kies daarom de vloer die past bij de door gewenste uitstraling, maar kies ook zorgvuldig type en materiaal. Je moet er immers op leven!

Het mag duidelijk zijn dat er voor iedere van jouw ruimtes (en trap!) een ideale vloer is, afhankelijk van met name het comfort, het onderhoud, de schoonmaak en het gebruik. 

Niet zeker van welke vloer waar het beste past? Aan de hand van jouw informatie adviseren wij je graag!

VINYL
Vinyl is een kunststof. Vinylvloeren zijn zacht, licht opdikkend en verend en geluidsdempend en gaan lang mee. Het is er in tal van designs, unikleuren, maar ook lijkend op tegels, of een industriële vloer of... bedenk maar.
Vinyl vloeren zijn heel eenvoudig met water schoon te maken en daardoor ideaal voor kinderkamer en keuken. Vinylvloeren worden geleverd vanaf de rol met een breedte van 4 meter. Verlijmen is meestal niet nodig.
Vinyl is echter niet de meest duurzame vloer voor het milieu: verbranding levert schadelijke stoffen op en het is slecht recyclebaar.
Hans!Wonen levert vinylvloeren van Interfloor, Tarkett en Vinyflor.

PVC 
Ook PVC is een kunststof. Verkrijgbaar in stroken of tegels in tal van designs. Een kwalitatief hoogwaardige vloer, robuust en slijtvast in gebruik en zeer eenvoudig schoon te houden. Een PVCvloer is fraai en geschikt voor alle ruimtes. Bovendien is een PVCvloer geschikt voor vloerverwarming en werkt geluidsdempend. Dit laatste maakt het heel geschikt voor tussenwoningen. PVC is er in een klikvariant of dient te worden verlijmd met de ondergrond. Het is niet de goedkoopste variant vloerbedekking en vraagt een strakke, gladde ondergrond. Maar goed gelegd gaat het bijzonder lan g mee.

MARMOLEUM
Marmoleum is een natuurproduct en van nature een massief materaal dat zeer goed tegen een stootje kan. Het is duurzaam, veelzijdig, antistatisch, eenvoudig te reinigen en verkrijgbaar in een scala van kleuren. Marmoleum is verkrijgbaar op rollen van 2 meter breed. Marmoleum vraagt een zeer strakke, geëgaliseerde vloer. Verrassende en/of kleurrijke creaties zijn te leggen. Marmoleum is ook verkrijgbaar in Marmoleum Klik.
Het Marmoleum van Hans!Wonen komt van Forbo.

 

 

vinylvloer

pvcvloer

marmoleumvloer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.