Logo Hans Wonen

Dorpsstraat 69 • 6661 EH Elst
0481 371 206 • info@hanswonen.nl

VERF

KWALITEITSVERF VOOR BINNEN EN BUITEN

IN ALLE KLEUREN

WIJ ADVISEREN JE GRAAG

VERF!

Aan verf mag je heel wat eisen stellen. De kwaliteit is van belang voor de duurzaamheid, verwerking en kleurvastheid. Maar ook milieu-eisen spelen een belangrijke rol. Bij Hans!Wonen vindt je precies de verf die bij je past, gefabriceerd volgens de meest recente technieken en allerlaatse milieu-eisen. Voor ieder doel, elke wens en voor een resultaat waarmee je eer inlegt.

 

TOEBEHOREN
Uiteraard ben je bij ons ook aan het goede adres voor alle toebehoren om iedere schilderklus tot een goed einde te brengen: kwasten, verfrollers, gereedschappen, ontvetters, verdunners, schuurpapier en meer...

EIGEN MERK VERF!
Natuurlijk hebben wij blikken van de meest voorkomende kleuren verf gewoon op voorraad. Naast ons huismerk VERF! voeren wij de verfcollecties van Sikkens en Pure. Met ons eigen merk verf mengen wij verder iedere gewenste kleur.
VERF! wordt speciaal voor Hans!Wonen gemaakt, waardoor wij inzicht hebben in en controle op ons product. Gegarandeerde kwaliteit dus!

 

© Hans Wonen 2021

Design: Fons van Osch
Realisatie: Adforce.Agency

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.