verf bij Hans Wonen

kwaliteitsverf voor binnen en buiten

in alle kleuren

wij adviseren je graag!

Vanaf heden zijn wij op donderdagochtend gesloten. Open vanaf 13.00 uur.

 

Bestel en ontwerp je eigen fotobehang nu direct online:


compleet verfassortiment

VERF!

Verven doe je om je huis en interieur mooi te maken. Maar tenminste even zo belangrijk is het hout of andere ondergrond te beschermen tegen weersinvloeden, stof en vocht.

Daarom mag je aan verf heel wat eisen stellen. De kwaliteit is van belang voor de duurzaamheid, verwerking en kleurvastheid. Maar ook milieu-eisen spelen een belangrijke rol. Bij Hans!Wonen vind je precies de verf die past bij je project of klus, gefabriceerd volgens de meest recente technieken en allerlaatse milieu-eisen. Voor ieder doel, elke wens en voor een resultaat waarmee je eer inlegt.

ALLE SOORTEN VERF!

GRONDVERF
Als we gaan verven denken we veelal als eerste aan kleur en uitstraling (mat, zijdeglans, hoogglans) van de aflakverf. Voor een strakke, dekkende en goed hechtende aflaklaag is een goede grondverf en het goed aanbrengen daarvan wellicht het belangrijkste aspect. Begin daarom iedere verfklus met grondverf van Verf!

Tip: grondverf is te mengen in vrijwel iedere kleur. Gebruik je een donkere of meer intensieve kleur, kies dan voor een grondverf in (min of meer) dezelfde kleur.

HOUTVERF
Houtverf is er op alkydbasis en op waterbasis (ook wel acryl genoemd). Op waterbasis is de verf een stuk milieuvriendelijker, maar ondanks een steeds beter wordende kwaliteit/bestendigheid, adviseren wij voor buiten -vooralsnog- verf op alkydbasis vanwege een hogere weerstand tegen vocht en weersinvloeden. Voor binnen zijn grond- en aflakverf op waterbasis uitstekend te gebruiken.

KLEUREN
Eindeloze rijen blikken met verf in talloze kleuren zijn verledentijd. Alle kleuren uit de (RAL)kleurenwaaier zijn met behulp van de verfmengmachine perfect en in een handomdraai te realiseren.

MUURVERF
Geef je interieur kleur met muurverf. Je maakt er je huis persoonlijk mee. Muurverf (op waterbasis) is te mengen in vrijwel iedere denkbare kleur. Gebruik eens meerder kleuren naast elkaar, in grote vlakken of om juist accenten te zetten. In een modern interieur is kleur weer helemaal terug.

NIEUW MUURVERF VOOR BINNEN ÉN BUITEN
Muurverf voor binnen en buiten is op waterbasis en dus duurzaam en milieubewust. Verkrijgbaar in iedere denkbare kleur.
Deze verf is bijzonder geschikt voor keukenachterwanden, want kan goed worden gereinigd.

ANDERE ONDERGRONDEN
Andere ondergronden als beton, steen, metaal of radiatoren vragen om verf met specifieke eisen met betrekking tot bijvoorbeeld slijtvastheid en elasticiteit. Voor vrijwel iedere ondergrond vind je bij Hans!Wonen de passende verf.

Voor een overzicht van het verfassortiment van Hans!Wonen klik je hier.
verfassortiment Verf!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.