NO IMAGE

zeer uitgebreide collectie

vlies-, vinyl, foto- en glasvezelbehang

wij adviseren je graag!

Vanaf heden zijn wij op donderdagochtend gesloten. Open vanaf 13.00 uur.

 

Bestel en ontwerp je eigen fotobehang nu direct online:


SOORTEN BEHANG

VLIESBEHANG
Het meest populaire behang van dit moment, sterk, krimpt niet of zet niet uit, moeilijk ontvlambaar én is prima afwasbaar. De vezelstructuur maakt het mogelijk allerlei decoratieve elementen te verwerken. Je hebt daarom een enorme keuze in kleuren, designs of patronen. Bijkomend voordeel, je hebt geen behangtafel nodig. Bij dit behang strijk je het behangplaksel op de muur. Ideaal voor doe-het-zelvers dus.

VINYLBEHANG
Vinylbehang bestaat uit twee lagen, een onderlaag van papier of vlies en een bovenlaag van waterafstotende kunststof. Prima geschikt voor vochtige ruimtes als keuken en badkamer. Stevig en afwasbaar. Verkrijgbaar in talloze prints en kleuren.

PAPIERBEHANG
Traditioneel behang is papierbehang, maar wordt vrijwel niet meer toegepast. 

FOTOBEHANG 
Doe wat je leuk vindt. De hele wand, een deel of een stuk als een schilderij. Fotobehang is er in een zeer groot aantal beelden, prints en designs. Een bijzonder verrassend effect. Maakt van je kamer jóuw kamer! 
Ook jouw eigen foto kan op fotobehang worden afgedrukt!

GLASVEZELBEHANG of GLASWEEFSELBEHANG
Ideaal voor ‘slechte muren. Glasvezelbehang is enorm stevig en scheurt nauwelijks. Van gaten en scheuren in de muur zie je geen ‘barst’ meer. Sterker nog glasvezelbehang verstevigt de muur. Dit behang is wel wat moeizaam te verwijderen, maar daartegenover goed overschilderbaar.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.