header verf hans wonen

maak van jouw huis je thuis

boordevol wooninspiratie

wij adviseren je graag!

 

 

Nu is het tijd voor HORREN. Kom vrijblijvend kijken in onze winkel voor de mogelijkheden.

In ons assortiment nemen we afscheid van kunststofvloeren (vinyl, pvc en marmoleum).

Bestaande orders worden uiteraard nog tot in de puntjes uitgeleverd en uitgevoerd.

 

boordevol wooninspiratie

MAAK VAN JE HUIS JE THUIS
Bij Hans!Wonen vind je van alles om van jouw huis je thuis te maken, zoals gordijnen, jaloezieën, horren, verf, vloeren, tapijt en behang. Voor een uitgebreid overzicht neem je een kijkje op de productpagina's.

In onze winkel kun je ook volop inspiratie opdoen voor stof, kleur of motief of zelfs voor de gehele stijl waarin je je woning wilt inrichten, van klassiek tot modern. Met behulp van talloze monsters en voorbeeldboeken heb je een goed overzicht over de producten die het best bij jou passen qua design, structuur en kleur. Daarbij adviseren wij je graag.

Hans!Wonen let op duurzaamheid zowel bij de fabricage als bij de levensduur van het product en wij toetsen al onze producten op een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Er ligt een woonmagazine voor je klaar om op je gemak offline met onze producten kennis te maken.

DESKUNDIG ADVIES
Met een gezamenlijke ervaring van meer dan 75 jaar, heeft het team van Hans!Wonen een schat aan kennis van de woninginrichting. Deze kennis delen wij graag met onze klanten. Wij staan je met raad en daad terzijde met deskundig advies en denken met plezier mee in creatieve oplossingen.
De kwaliteit van de producten in ons assortiment reflecteren onze visie op woninginrichting: breed, zo duurzaam mogelijk en passend binnen elke woontrend en vrijwel ieders budget.

team Hans Wonen!

team Hans!Wonen Harald, Hans en Jonny

GRATIS INMETEN
Niets is zo onaangenaam als te ontdekken dat iets 'net' niet past. Dat helpen wij graag voorkomen. Gordijnen, zonwering, horren en vloerbedekking komen wij dan ook gratis inmeten. Dat geeft jou en ons de zekerheid dat hoeveelheden en afwerking perfect zijn afgestemd.

gratis inmeten


REFERENTIES
Lees wat onze zakelijke en particuliere klanten van onze producten en service vinden. Klik hier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.