duurzaam

recyclebaar?

lange levensduur?

wij letten er op!

Vanaf heden zijn wij op donderdagochtend gesloten. Open vanaf 13.00 uur.

 

Bestel en ontwerp je eigen fotobehang nu direct online:


DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is geen modewoord, maar een verplichting om onze wereld leefbaar te houden. Ook in de woninginrichting wordt voortdurend grondig gekeken waar verbeteringen in duurzaamheid mogelijk zijn. Tal van materialen en wijze van fabricage zijn al volgens de laatste inzichten aangepast, maar er blijft altijd ruimte voor verdere verbetering. 

Bij Hans!Wonen zijn en blijven we alert op ontwikkelingen en zullen daar waar mogelijk juist die passende producten en innovaties in ons assortiment opnemen.

VERF!
De ontwikkeling van alkyd- (verf op terpentinebasis -het oplosmiddel terpentine is slecht voor het milieu) naar verf op waterbasis gaat steeds verder. De kwaliteit, o.a. dekking en een langer houdende, duurzame coatlaag, wordt telkens beter. Voor binnen is er inmiddels geen enkel argument meer om anders dan verf op waterbasis te gebruiken.

VERANTWOORDE MATERIALEN

LANGERE GARANTIE
Tal van producten krijgen bij Hans!Wonen een lange garantietermijn. Dat kan omdat al deze producten van hoge kwaliteit zijn en daardoor een
LANGERE LEVENSDUUR hebben. Dat scheelt grondstoffen en draagt daardoor bij aan duurzaamheid.

REPARATIE EN ONDERHOUD
Ja natuurlijk, er gaat wel eens iets kapot. Veel is echter prima te repareren tegen overzichtelijke kosten. Dus kan het langer meegaan. Goed onderhoud zorgt ook voor een langere levensduur. Daarover adviseren wij je graag.

RECYCLEBARE EN GERECYCLEDE MATERIALEN
Vloerbedekking, gordijnen er komen steeds meer producten waarvan de materialen op enigerlei wijze herbruikt kunnen worden. En andersom: vloerbedekking en gordijnen zijn er nu ook uit gerecyclede materialen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.