wat klanten zeggen

prijs/kwaliteit en service

kleinschalig en persoonlijke aandacht

prima meedenken en creatief

Vanaf heden zijn wij op donderdagochtend gesloten. Open vanaf 13.00 uur.

In juli en augustus zijn er geen koopavonden.


Wij gaan er even voor een korte vakantie tussenuit van 27 juli t/m 3 augustus.


Bestel en ontwerp je eigen fotobehang nu direct online:De Oorzaak

Gewoon weer naar Hans!Wonen

“Na negen jaar intensief gebruik was de vloerbedekking in onze winkel aan vervanging toe. Niet omdat het nu echt versleten was, maar een nieuwe, frisse interieuraanpassing was wel op z’n plaats.

Indertijd hadden we de eerste vloer ook bij Hans gekocht en er was geen enkele reden om ergens anders nieuwe vloerbedekking aan te schaffen, want voor prijs/kwaliteit, service en meedenken in oplossingen ben je bij Hans!Wonen aan het juiste adres.” Aldus Hans Saarberg, eigenaar van De Oorzaak aan de Grote Molenstraat in Elst. “Bovendien kopen wij bij voorkeur lokaal en is Hans van Aalst vriendelijk, tegemoetkomend en komt hij zijn afspraken altijd na. In overleg zijn we tot een fraaie tegelvloerbedekking gekomen.”

KLEINSCHALIG EN PERSOONLIJK

De persoonlijke aandacht, het kleinschalige, maar bovenal de adviezen over stoffen, materialen en kleuren én de creativiteit bij Hans!Wonen doen ons telkens weer besluiten naar deze lokale winkel in Elst te gaan.

In de winkel valt ons de klantvriendelijkheid op, de servicebereidheid, gemoedelijkheid en de informele sfeer. Veel woorden die je zou kunnen samenvatten in “wij voelen ons 
daar op ons gemak en thuis!”

Al met al blijft Hans!Wonen toch een echte professional, met uitstekende kwaliteitsproducten tegen een passende prijs. Zijn adviezen en de uitvoering hebben een belangrijke en 
zichtbare bijdrage geleverd aan de inrichting van onze hele woning.

MariekeKarels

Marieke Karels

kamer verven is leuk

VERFADVIES

Hoe leuk is het om zelf je studentenkamer te verven. Nadat duidelijk was welk ontwerp het zou worden zijn we heel fijn geholpen bij Hans Wonen om de goede kleuren erbij uit te zoeken. Wij zijn heel blij met het zonnige resultaat, het geeft veel woonplezier!

Saskia Hogervorst

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.