Zonwering bij Hans!Wonen

stijlvol en decoratief

passend in elk interieur

wij adviseren je graag!

Vanaf 1 april 2024 zijn wij de gehele maandag gesloten!


   NIEUW: Muurverf bi/bu voor gebruik zowel binnen als buiten.   
   Op waterbasis, dus duurzaam en milieubewust!   
 

Bestel en ontwerp je eigen fotobehang nu direct online:


horizontale jaloezieën

COMBINEER FUNCTIE EN SFEER MET JALOEZIEËEN EN MEER...

Kies je voor jaloezieën of lamellen dan bepaal je direct het karakter van de kamer. De inrichting lijkt strakker en de mogeljkheid om te spelen met het licht geeft een extra dimensie.
Maar functioneel zijn ze natuurlijk ook! Een prima zonwering bij felle zon, temperen van het licht naar wens door de stand van de jaloeziën of lamellen te verdraaien, verduisterend in avond en nacht of blinderend om inkijk tegen te gaan.

ZONWERING IN SOORTEN

JALOEZIEËN
De eerste fabrikant die op de markt kwam met horizontale jaloezieën die je kon verdraaien en optrekken was Luxaflex. Vandaar dat dit merk raamdecoratie in de volksmond een type-aanduiding is geworden. Inmiddels zijn er tal van leveranciers die dit product leveren met tenminste dezelfde kwaliteit en mogelijkheden.

Jaloezieën zijn er diverse uitvoeringen: aluminium (de meest gekozen), hout en nu ook bamboe en ze zijn verkrijgbaar in vrijwel iedere denkbare kleur. Jaloezieën zijn ook prima te combineren met gordijnen.

LAMELLEN
Verticale lamellen geven een heel andere lichtinval in de kamer. Ze zijn gemaakt van pvc, aluminium of stof en kunnen worden gedraaid om de hoeveelheid licht (én sfeer) te regelen. Lamellen kunnen open en dicht worden geschoven als gordijnen. Elke stoffen lamel is onderin verzwaard om altijd netjes recht te hangen.

ROLGORDIJNEN
De praktische oplossing. Neemt in opgerolde stand nauwelijks ruimte in en wordt in het kozijn gemonteerd, al dan niet met geleidedraad. Verkrijgbaar in talloze prints, kleuren en designs. 

DUO-ROLGORDIJNEN
Een duo rolgordijn biedt veel mogelijkheden betreffende privacy en lichtinval. Ze bestaan uit twee stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt bewegen door middel van kettingbediening. Heel praktisch, maar ook zeer sfeervol.

PLISSÉGORDIJNEN/DUPLIGORDIJNEN
Een eigentijdse oplossing. Raamdecoratie die echt als decoratie dienst kan doen, maar tegelijkertijd zorgdraagt om bijvoorbeeld op gewenste hoogte inkijk te vermijden.

VERSUS-GORDIJNEN
Licht doorlaten en dimmen, dat kan met de Toppoint Versus® gordijnen! Mooi, strak, kamerhoog, transparant én dimmend, alles in 1 zonweringsproduct. Samen te stellen zoals u dit wilt met in-between gordijnstoffen van Toppoint en altijd inclusief rails.

SHARPWAVE GORDIJNEN
Sharp Wave® in-between gordijnen van Toppoint hebben de meest mogelijke strakke vouwen. Door de stoffen banen die met elkaar verbonden zijn en de strakke vouwen ontstaat er een mooi lijnenspel die prachtig staat in vele interieurs.
Sharpwave gordijnen zijn ideaal voor grote raampartijen. Door de vrijwel onzichtbaar verbonden panelen is de breedte 'oneindig'. Met een hoogte van 309 cm zijn ze ook nog eens geschikt voor hoge ramen.


KEUZE
Bij Hans!Wonen nemen we alle tijd om je te helpen de juiste keuze te maken. En heb je je keuze bepaald, dan zorgen wij ervoor dat alles ook keurig op maat wordt gemaakt én gemonteerd.

 

COLLECTIES
Je vindt bij Hans!Wonen de collecties van onder andere:
Bece
Multisol
• Intr

Versus gordijnen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.