Gordijnen

creƫer sfeer en privacy

op maat gemaakt

wij adviseren je graag!

Vanaf heden zijn wij op donderdagochtend gesloten. Open vanaf 13.00 uur.

 

Bestel en ontwerp je eigen fotobehang nu direct online:


Gordijnen, sfeervol

slaapkamergordijnen

CREËEER SFEER EN PRIVACY

Gordijnen bepalen voor een deel de sfeer, het licht en de kleur in je woon- of slaapkamer. Maar ze doen meer, wat dat betreft zijn gordijnen multifunctioneel.

LICHT EN DONKER
Met gordijnen regel je het licht dat je woon- of slaapkamer binnenkomt. In de slaapkamer zul je voor goed verduisterende gordijnen kiezen, omdat je nu eenmaal beter slaapt in het donker. In de woonkamer kun je met de lichtinval spelen door de keuze van de gordijnstof. Helemaal als je voor dubbele gordijnen kiest.

PRIVACY
Vooral 's avonds als de lichten aan zijn kijk je gemakkelijk van buiten naar binnen. De één stoort zich daar niet aan, een ander vindt dat hinderlijk. Met gordijnen bepaal jezelf wat je wilt, je kunt ze immers ook open laten.

GELUIDSDEMPING
Gordijnen zijn prima geluidsdempers. Ze helpen de akoustiek in je kamer aanmerkelijk te verbeteren. Met name het holklinkende, echo-achtige geluid van kale muren wordt weggenomen.

FRAAI EN SFEERBEPALEND
Kleur, kleurschakeringen, lengte en structuur van gordijnen dragen in hoge mate bij aan de sfeer in je kamer. Gordijnen zijn een belangrijke factor om van je huis je thuis te maken!

GORDIJNSTOFFEN

Naast kleur en design is de stofkeuze van belang. Moeten ze nog enigszins licht doorlaten of juist zwaar verduisteren. Kies de passende gordijnsoort: vitrage, inbetween, lichtdoorlatend, verduisterend of black-out. Wij adviseren je graag!

De kwaliteitscollectie gordijnen van Hans!Wonen omvat de collecties van:
Toppoint
Eijffinger
Vadain
Jab

Een keur aan stalen ligt voor je klaar om in de winkel of op je gemak thuis te bekijken.

GORDIJNMODELLEN
Gordijnen kun je op meerdere manieren plooien en ophangen.
Klik hier voor de voorbeelden.

gordijnstalen

En heb je je keuze gemaakt, dan zorgen wij met alle plezier voor het inmeten, op maat kant-en-klaar vervaardigen, de montage en het ophangen. Daar heb je verder geen omkijken naar!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.