tapijt, lekker warm en zacht

uitgebreide tapijtcollectie

fraaie collectie vloerkleden

wij adviseren je graag!

Vanaf 1 april 2024 zijn wij op maandag gesloten!

Bekijk onze nieuwe openingstijden.

MEIMAANDACTIE: ALLE ZONWERING 20% KORTING


Bestel en ontwerp je eigen fotobehang nu direct online:


TAPIJT EN KARPETTEN

De vloer is letterlijk de basis van je wonen. De vloer creëert woongenot, maar is tevens dé bepalende factor voor je inrichting qua stijl, sfeer én gebruik. Kies daarom de vloer die past bij de door gewenste uitstraling, maar kies ook zorgvuldig type en materiaal. Je moet er immers op leven!

Tapijt is er in soorten, kleuren, maten en kwaliteiten. Hoog- en laagpolig, maar ook slijtvast projecttapijt voor kantoor en winkel of speciaal traptapijt. Tapijt oogt en voelt warm en wordt veelal als comfortabel en gezellig ervaren. Tapijt isoleert tegen kou en draagt belangrijk bij aan geluidsisolatie, galm en echo. Tapijt vraagt echter meestal wat meer werk om vuil en vlekken te reinigen.

Een lekker zacht karpet, vloerkleed, creëert een warme plaats op een vloer van hout of tegels.  Bovendien kan het de strakheid van de basisvloer comfortabel breken. Vloerkleden zijn er te kust en te keur, in design, kleur, maten en structuur. Een hele fraaie oplossing als je dit in je interieur vindt passen.

Hans!Wonen voert de tapijtcollecties van: Parade, Desso, Bonapare en Interfloor.

 

knus tapijt

tapijt

karpet

beklede trap

TAPIJT 
De meest ‘warme’ vloerbedekking, zowel letterlijk als figuurlijk. Hoog-, midden- of laagpolig, in diverse kwaliteiten als wol of kunstvezel van plint tot plint. Zachter dan kunststofvloeren, waardoor je als het ware extra leefruimte creëert. 
Tapijt is verkrijgbaar in tal van kleuren en designs en wordt geleverd vanaf de rol, meestal 4 meter breed. Tapijt dient te worden verlijmd met de ondergrond om reupelen of schuiven te voorkomen.

VLOERKLEDEN/KARPETTEN 
De keuzes voor een strak interieur en de daarbij gekozen strakke laminaat- of pvcvloer, doet toch vaak verlangen naar een ‘warmer’ stukje in de woonruimte of slaapkamer. Een vloerkleed of karpet geeft het interieur een heel ander aanzicht en wordt veelal ervaren als gezellig. Net als met tapijt kan de zachtheid van een vloerkleed de vloer meer ‘leefbaar’ maken.

TRAP 
In veel huizen bevindt de trap zich in een ‘holle’ ruimte. ‘Kale’ trappen zijn dan zeer gehorig. Bekleden is de oplossing, waarbij meestal gekozen wordt voor tapijt. Wij adviseren je graag, want niet alles is even geschikt om de trap mee te bekleden.

ONDERVLOER 
Veel huizen hebben een betonnen of cementvloer. Dat is koud en hard. Wij raden voor vrijwel iedere vloer dan ook aan eerst een ondervloer te leggen. De vloer zal minder koud optrekken, voelt zachter aan én wordt een belangrijk meer geluiddempend en isolerend. Ondervloeren zijn er in diverse uitvoeringen en met extra specificaties. Ook hierin adviseren wij je graag!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.