Unilux horren bij Hans Wonen

het complete assortiment van Unilux

op maat gemaakt

wij adviseren je graag!

Vanaf 1 april 2024 zijn wij de gehele maandag gesloten!


   NIEUW: Muurverf bi/bu voor gebruik zowel binnen als buiten.   
   Op waterbasis, dus duurzaam en milieubewust!   
 

Bestel en ontwerp je eigen fotobehang nu direct online:


HORREN

Wat is er lekkerder dan op een fraaie dag, avond of nacht in het voorjaar of zomer de deuren en ramen wijd open te zetten voor een frisse of koele bries? Maar in die jaargetijden, zelfs tot ver in de herfst, komen dan bijna altijd insecten naar binnen, die ons met name 's nachts prikken of mateloos kunnen irriteren.

Een goede, passende raam- of deurhor houdt insecten buiten (én in leven, want het aantal insecten in Nederland neemt drastisch af) en laat frisse lucht binnen. Goed voor ons humeur, beter voor onze nachtrust.

OP MAAT
Een hor moet dus goed passen en is derhalve altijd maatwerk.
Daarom komen wij altijd inmeten zodat er ook nergens meer openingen zijn waardoor een insect naar binnen kan.

UNILUX
Hans!Wonen voert het complete assortiment van Unilux, de grootste Nederlandse producent en specialist van maatwerk horren. De profielen zijn standaard leverbaar in RAL 9010-9001, 7016, 9006 en 9005. Afwijkende kleuren zijn mogelijk. Het horrengaas is zwart. Grijs gaas tegen meerprijs.

horren op maat

SOORTEN HORREN

DEURHORREN
Voor draaideuren is er de plisséhordeur of de scharnier hordeur. Deze laatste wordt scharnierend bevestigd vóór of achter de bestaande deur. Het profiel van de plisséhordeur wordt vast in het deurkozijn bevestigd. Het horrengaas kan naar wens open of dicht worden geschoven. Het gaas wordt in open stand vastgezet met een draairozet.

SCHUIFPUIHORREN
Voor schuifpuien is er de enkele of dubbele plisséhordeur, die in het kozijn wordt bevestigd. Een andere mogelijkheid is een vaste schuifhor die aan de buitenzijde wordt bevestigd en kan worden open- en dichtgeschoven.

RAAMHORREN
Voor elk raam is er een hor: dakramen, draaikiepramen, draairamen (binnen en buiten) en schuiframen. Daarbij heb je de keuze uit een plissé-raamhor, een rolhor (in cassette) of een vaste (inzet)hor. 
De plisséraamhor (enkel of dubbel) wordt in het raamkozijn geplaatst. De rolhor werkt als een rolgordijn en heeft als voordeel dat het minder ruimte inneemt. De vaste hor zit in een frame en kan zonder te schroeven eenvoudig worden ingeklemd.

geen mug komt er door

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.