enorme collectie behang bij Hans Wonen

klassiek of modern

groot assortiment, talrijke designs

wij adviseren je graag!

Vanaf heden zijn wij op donderdagochtend gesloten. Open vanaf 13.00 uur.

 

Bestel en ontwerp je eigen fotobehang nu direct online:


BEHANG: DESIGN OP DE MUUR

Een aantal decennia geleden was behang dé muurafwerking. Sterker nog, vrijwel alle nieuwbouwhuizen werden opgeleverd met een neutraal ‘bouwbehang’.

Behang nu wordt vaak gekozen als een statement passend bij de inrichting van -meestal- de woonkamer. Flamboyante designs, felle kleuren, grote en kleine motieven maken de kamer zoals jij je wilt uiten.
Met fotobehang kun je zelfs je hele muur voorzien van de skyline van bijvoorbeeld New York of een zonnige dag in het bos.

Maar ook behang in rustige tinten en motieven is nog steeds volop verkrijgbaar.

Het grote voordeel van behang? Het is redelijk gemakkelijk weer te verwijderen en vlot te vervangen (met een heel andere uitstraling) tegen relatief lage kosten.

 

BEHANGCOLLECTIE

Bij Hans Wonen vind je een enorme collectie: klassiek, modern, romantisch, landelijk, maar ook fantasie of futuristisch en fotobehang. En dan is er ook nog de keuze uit papier-, vinyl-, vlies- of glasvezelbehang.

Wij helpen je graag bij het maken van een keuze én adviseren je desgewenst over materiaal, toepassing en het aanbrengen.

Onze collectie bestaat uit een keur aan fabricaten, puur Nederlands kwaliteitsbehang, maar ook fraaie collecties uit andere Europese landen en daarbuiten.

Meer dan 100 voorbeeldboeken bieden een zeer ruime keuze. Dat is natuurlijk een beetje teveel om allemaal door te bladeren. Daarom kijken we samen met jou naar je wensen en eisen en geven we je aan de hand daarvan een aantal voorbeeldboeken mee om thuis rustig in te kijken.

Kijk welke soorten behang er zijn en welke collecties in het assortiment van Hans!Wonen zijn opgenomen: klik hier!

De behangcollectie van Hans!Wonen vind je terug in meer dan 100 voorbeeldboeken en bevat de collecties van:
Eijffinger
Bn Wallcovering / voca
Hooked On Walls
Arte
Casamance

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de voorwaarden. Meer informatie over cookies vindt u hier.